Monthly Archives: Září 2016

Tipy na čištění oken

Tipy na čištění oken

Většině z nás na mytí okenních rámů i tabulí postačí vhodný saponát a utěrky z mikrovlákna, příp. různé typy gumových stěrek, které mohou být opatřeny třeba i houbičkou, pohyblivou hlavicí nebo nastavitelnou rukojetí. Avšak zrovna tak, jako si usnadňujeme vytírání, luxování mytí obkladů v kuchyni a koupelně a další domácí práce, můžeme vylepšit i mytí oken.

Najděte si tu nejvýhodnější hypotéku

Najděte si tu nejvýhodnější hypotéku

Hypotéční trh je v současné době velice pestrý, ba dokonce nejrozmanitější za několik posledních let. Každá bankovní instituce se snaží přinášet minimálně jeden a více hypotečních úvěrů, jež se liší svými parametry. Z toho jasně vyplývá, že je skutečně z čeho vybírat.

Topení peletami na postupu

Topení peletami na postupu

Využití biomasy k vytápění rodinných domů v posledních letech prudce roste. V domácnostech převládá palivové dřevo a dřevní odpad, roste však podíl především dřevních pelet a briket. Je tomu tak jednak díky rozvoji technologií zejména pokud jde o spalování pelet, jednak díky dostupnosti a cenové výhodnosti tohoto typu paliva.

Kouzlo sametu

Kouzlo sametu

Ač se nám může spojovat s něčím staromódním, zaprášeným a poničeným, móda na vintage vrátila sametu zašlou slávu. Na nic už nečekejte! Představíme vám pět důvodů, pro které stojí za to znovu podlehnout kouzlu tohoto luxusního materiálu!

Jak vybrat realitní kancelář?

Jak vybrat realitní kancelář?

Osobně si myslím, že výběr makléře je stejně důležitý jako výběr konkrétní realitní kanceláře. Po mých zkušenostech však výběr makléře stavím na první místo.

Jak výhodně prodat byt

Jak výhodně prodat byt

Prodávali jsme byt a na dalších řádcích jsou popsány naše zkušenosti s jeho prodejem. Rozhodli jsme se prodávat bez realitky. Pokud vás taky čeká prodej bytu, zajímá vás, jak prodej probíhal, na jaká úskalí jsme narazili a jak to celé dopadlo, další řádky jsou určeny právě vám.

Výběr digestoře

Výběr digestoře

Chcete-li upéct skvělý koláč nebo mít bezchybně umyté nádobí, bez pomocníků se prostě dnes již neobejdete. Doby, kdy se digestoře skrývaly v kuchyni, aby je nikdo neviděl, jsou dávno pryč. Dnes představují jeden z nejdůležitějších atraktivních spotřebičů v kuchyni. Odsavače par jsou do panelákových bytů instalovány již celé dekády, ale teprve v poslední době se stávají více populární a jsou využívány téměř do všech domácností.

Změna dodavatele plynu šetří finance a přináší lepší služby

Změna dodavatele plynu šetří finance a přináší lepší služby

Uplynulo téměř deset let, kdy Česká republika liberalizovala maloobchodní trh s energiemi. Tato zásadní změna umožňuje domácnostem svobodně měnit dodavatele energií a těžit z konkurenčního boje jednotlivých obchodníků. Změnou dodavatele totiž na energiích výrazně ušetříte.

Komín: funkčnost i bezpečí

Komín: funkčnost i bezpečí

Přestože se některé moderní stavby obejdou bez odvodu spalin, jež produkuje topný systém – např. pasivní domy s malou spotřebou tepla a s alternativním topením – stále pro většinu staveb platí: bez komínu nelze!

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist