Monthly Archives: Květen 2023

Barevné trendy v koupelně: Koupelny už nejsou jen bílé!

Barevné trendy v koupelně: Koupelny už nejsou jen bílé!

Barvy v koupelně se staly důležitým prvkem designu, které umožňují vytvořit zajímavé a stylové prostředí. Každodenní rituály očisty, ale i relaxace a odpočinku tak mohou získat zcela nový rozměr. Dlouho dominující bílá vypadá nyní trochu nudně ve srovnání s novými trendy. Zde je několik tipů a inspirace na barevné trendy v koupelně a jak ji přizpůsobit vašemu stylu.

Zahradní jezírka konkurují bazénům

Zahradní jezírka konkurují bazénům

Letní koupání v soukromí vlastní zahrady si spojujeme hlavně s různými typy venkovních bazénů. Ty ale nejsou jedinou možností jak si tento požitek dopřát. Přírodní alternativou bazénu je zahradní jezírko.

Praktické tipy pro výběr ideální sedací soupravy

Praktické tipy pro výběr ideální sedací soupravy

Setkávání s přáteli, víkendové lenošení s rodinou i relax u televize si rozhodně žádá pohodlnou sedací soupravu. Právě výběr sedací soupravy je navíc rozhodujícím faktorem, který výrazně ovlivní celkový vzhled a dojem z interiéru. Jak tedy správně vybírat a co vše zohlednit, aby vaše nová sedací souprava, splnila všechna vaše očekávání? Tento článek se zaměřuje na klíčové faktory, které je vhodné zvážit při výběru ideální sedací soupravy.

Vintage styl: Krok do starodávné elegance pro váš domov

Vintage styl: Krok do starodávné elegance pro váš domov

Váš domov může zazářit v jedinečném vintage stylu! Ale co to vlastně znamená? Vintage je módní termín, který odkazuje na elegantní a nostalgický styl z minulosti. Ať už milujete romantické vzpomínky na minulé éry, nebo hledáte způsob, jak do vašeho bydlení vnést osobitý a jedinečný charakter, vintage styl je tou správnou volbou.

Pěstujeme bylinky – rozmarýn

Pěstujeme bylinky – rozmarýn

Rozmarýn je jednou z nejoblíbenějších bylinek ve světě zahradničení a kulinářství. Jeho aromatická vůně a vynikající chuť se staly nedílnou součástí mnoha pokrmů. Pokud vás zajímá, jak úspěšně pěstovat rozmarýn a plně využít jeho potenciál, jste na správném místě! Pěstování rozmarýnu je relativně snadné, ale vyžaduje trochu péče a pozornosti. Článek vás provede klíčovými kroky pěstování této aromatické bylinky, od výběru správného stanoviště až po vhodnou péči o rostlinu. Zjistíte, jaké jsou optimální podmínky pro růst rozmarýnu, jak správně zalévat a hnojit, a také jak se vypořádat s případnými škůdci a nemocemi.

Poplatky „za popelnici“

Poplatky „za popelnici“

Platit poplatky „za popelnici“ je povinností většiny občanů. Víte však, kdy se poplatky za vývoz komunálního odpadu platí, jaká je jejich výše a kdo je od tohoto poplatku osvobozen? Jak je to s placením v případě, že máte byt pronajatý?

Péče o granitový dřez

Péče o granitový dřez

Také máte doma granitový dřez a nevíte, jak se o něj správně starat? Udělali jsme za vás malý průzkum, jak si s péči o granitový dřez poradí jeho vlastníci.

Jak proměnit terasu nebo balkón v oázu klidu a odpočinku?

Jak proměnit terasu nebo balkón v oázu klidu a odpočinku?

Už se nemůžete dočkat, až si budete užívat slunce na vaší terase nebo balkonu? S našimi jednoduchými kutilskými tipy, jak proměnit terasu v hotovou oázu klidu a pohody to zvládnete za krátkou dobu. Je to jednoduché – stačí úklid, barvy, zeleň a pohodlné posezení. Vytvořte si živý a příjemný kout pro své venkovní aktivity. Připojte se k nám a inspirujte se pro svůj další projekt

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist