Monthly Archives: Srpen 2023

Dítě v obývacím pokoji: bezpečně a stylově

Dítě v obývacím pokoji: bezpečně a stylově

Možná si vaše dítě ještě hraje v bezpečí ohrádky, ale dřív než se nadějete, povyroste a vydá se na průzkum domu. Připravte se na tu chvíli s předstihem a podívejte se, jak uzpůsobit svůj obývací pokoj tak, aby v něm vašemu dítěti nic nehrozilo.

Jak na snížení energetické spotřeby v domě?

Jak na snížení energetické spotřeby v domě?

Máte pocit, že výdaje za energie jsou ve vašem domě čím dál tím vyšší? Přemýšlíte o tom, jak na snížení energetické spotřeby v domě, ale nevíte úplně, jak na to? Existuje mnoho praktických tipů a vychytávek, které můžete využít k maximalizaci úspor energie a snížení nákladů. Vaše peněženka, ale také životní prostředí vám bude vděčné. V našem článku se dozvíte mnoho praktických tipů a rad.

Jak si vybrat elektrický krb, aby byl nejen pěkný, ale i užitečný?

Jak si vybrat elektrický krb, aby byl nejen pěkný, ale i užitečný?

Jak si vybrat elektrický krb, aby byl nejen pěkný, ale i užitečný? Dlouhé zimní večery s sebou přinášejí chlad nejen na těle, ale někdy také v duši. V takovém případě člověk touží po příjemně teplém nápoji, huňaté dece a často i po posezení u rozpáleného krbu, který rozehřeje zkřehlé kosti a zažene špatnou náladu.

Fotovoltaika pro rodinné domy: výhody a možnosti realizace

Fotovoltaika pro rodinné domy: výhody a možnosti realizace

Fotovoltaika představuje pro rodinné domy výhodnou a ekologickou možnost získávání elektrické energie. Při její instalaci je však potřeba zohlednit několik faktorů, jako je orientace a sklon střechy, kvalita střešní krytiny a platné zákony. Pokud jsou tyto aspekty správně zohledněny, fotovoltaika pro rodinné domy může přinést užitek a úsporu nákladů na elektřinu.

Kudy stavba ztrácí energii

Kudy stavba ztrácí energii

Udělat z běžného domu nízkoenergetický nebo pasivní není snadné, přesto má smysl o úsporách při provozování domu uvažovat. Majitelé rodinných domů za teplo totiž platí desetitisíce korun ročně a zlepšit tepelnou bilanci stavby se vyplatí.

Dětské nafukovací bazény

Dětské nafukovací bazény

Prázdniny, teplé letní dny, koupání… Chtěli byste svým dětem dopřát požitek z koupání ve vlastním bazénu na zahradě, terase nebo dokonce balkónu? Jenže na velký bazén nejsou finance, ani prostor. Řešením mohou být dětské nafukovací bazény. Pokud chcete vybrat ten správný bazének, který vám vydrží několik sezón a třeba i poroste s vašimi dětmi, je třeba sledovat několik jednoduchých kritérií. Poradíme vám, na co si dát pozor a co ve výběru zohlednit.

Polohovací psací stůl: Zdravější a efektivnější práce

Polohovací psací stůl: Zdravější a efektivnější práce

Sedavý způsob života, zejména při práci, s sebou nese spoustu zdravotních problémů. Představte si ale, že během pracovního dne budete moci zapomenout na bolesti zad a krku od neustálého sezení. Polohovací psací stůl přichází jako nový trend, který přináší nejen zdravotní výhody, ale ruku v ruce s tím i zvýšenou produktivitu práce. Proč se tedy nevyhnout tradičnímu sezení a nepřejít na práci u počítače ve stoje? Přinášíme vám několik důležitých důvodů, proč byste měli zvážit pořízení polohovacího výškově nastavitelného psacího stolu.

Začněte pěstovat okrasné batáty, vaše zahrada získá exotický nádech

Začněte pěstovat okrasné batáty, vaše zahrada získá exotický nádech

Zasadit okrasné batáty, neboli povijnici batátovou, na svou zahradu je jedinečný způsob, jak vytvořit exotickou atmosféru plnou jasných a zářivých barev. Okrasné batáty se pěstují zejména pro zajímavé listy, které lze pořídit hned v několika barevných variantách. Jejich listy mají různé odstíny zelené, přes purpurovou až nachovou, žlutou a dokonce i červenou. jejich kombinací docílíte velmi zajímavých aranžmá. Naučte se, jak pěstovat tyto nádherné rostliny a začněte experimentovat s okrasnými batáty ještě dnes.

Ochrana mazlíčků v horku: praktické tipy na péči o naše chlupaté přátele

Ochrana mazlíčků v horku: praktické tipy na péči o naše chlupaté přátele

Během horkých letních dní, je důležité myslet nejen na sebe, ale také na naše čtyřnohé miláčky. V tomto článku se zaměříme na to, jak správně pečovat o psy, kočky a další malá domácí zvířata, aby si i oni užili léto a zůstali zdraví. Čtěte dále a objevte praktické tipy, jaká je nejlepší ochrana mazlíčků v horku. Jaké je ideální osvěžení, venčení, správný pitný režim a vhodná strava pro naše miláčky během horkých letních dní.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist