Monthly Archives: Červenec 2016

Budujeme plot

Budujeme plot

Plánujete stavbu plotu? V úvahu přichází kov, drátěné pletivo, betonové tvárnice, dřevěné laťky a lícové cihly. Oplocení jako takové může být průhledné, poloprůhledné a zcela neprůhledné. Výběr typu oplocení vyjadřuje vás vztah k okolí.

Jak jsme začali prodávat byt my?

Jak jsme začali prodávat byt my?

V předchozí části jsem popsal byt, který jsme prodávali, jak jsme si určili minimální výši ceny a co dál mělo vliv na cenu, kterou jsme stanovili. Nyní se dozvíte, jak samotný prodej probíhal.

Bazénová pohoda

Bazénová pohoda

Pořídit si ke svému domu bazén již dnes není žádnou raritou. Taková „malá soukromá koupaliště“ se staví téměř u každého většího domu, a to ať jako bazény zahradní nebo i vnitřní.

Zahradní nábytek

Zahradní nábytek

Zahradní nábytek musí být praktický – musí odolávat nepříznivým vlivům počasí, zejména pokud zůstává venku po celou sezónu…

Vaše dovolená? Ráj pro zloděje.

Vaše dovolená? Ráj pro zloděje.

Čeká vás zasloužená prázdninová dovolená? Připravte se na ni s předstihem, ať před odjezdem nemáte zbytečné starosti. Podívejte se, co všechno je potřeba zařídit a jak zabezpečit byt či dům před zloději i různými haváriemi.

Osvětlení zahrady

Osvětlení zahrady

Intimní osvětlení zahrady i punc originality lze dodat za pomocí světla. Umělé osvětlení zahradu zútulní, dodá jí lidské měřítko a snovou romantiku. Základem je výběr vhodného svítidla a rozhodnutí, co a jak budeme osvětlovat.

Zahradní jezírko pro ryby

Zahradní jezírko pro ryby

Zahradní jezírko plné okrasných rybek – tak to je sen. Plánujete-li si kvůli nim vybudovat na zahradě jezírko, smiřte se s tím, že čím větší, tím lepší. Vodu nesmíte rybami přeplnit – pamatujete, že koi-kapři nebo jeseteři časem pěkně povyrostou.

Domácí ekologický univerzální čistič

Domácí ekologický univerzální čistič

Univerzální čistič si lze vyrobit také doma, rychle a levně. Náklady na jeho výrobu jsou počítány na koruny. Navíc ze surovin, které máte běžně doma. Výroba zabere několik málo minut. Čisticí prostředek je navíc šetrný k životnímu prostředí, vaší pokožce a peněžence.

Domácí WC čistič

Domácí WC čistič

Usazeniny, vodní kámen, zanesená mísa. Jasně pomoci mohou komerční chemické WC čističe plné chlóru a dalších chemických toxických sloučenin. Přitom toaletu lze čistit i pomocí běžně dostupných prostředků jakými jsou sůl, soda a ocet. Namíchejte si domácí ekologický WC čistič.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist