Monthly Archives: Říjen 2017

Výběr ložního povlečení

Výběr ložního povlečení

Když přijde řeč na ložní prádlo, je důležitá jen jedna věc, a to pohodlí. Třetinu života trávíme spánkem, proto záleží nejen na výběru postele, matrace, ale i povlečení. Ložní prádlo by mělo být měkké a příjemné na omak.

Místo psa raději skryté kamery do bytu

Místo psa raději skryté kamery do bytu

Nic vás nerozhodí víc než totálně vybílený byt. Jedete na dovolenou, vzdálíte se na pár dní a návrat domů je zdrcující. Myslíte si, že máte dokonalý bezpečnostní zámek, že si svůj majetek ideálně chráníte, a přesto se může stát, že se vrátíte do bytu, který před vámi navštívil nezvaný host. Samozřejmě začnete jednat, zalarmujete policii, ale výsledek ne vždy proběhne tak, jak byste si představovali. Pachatel je většinou neznámý, stopy po sobě málokdy zanechá, protože je velice dobře připravený. Připravte se na takovou návštěvu i vy!

Montáž podlahového vytápění

Montáž podlahového vytápění

Teplo od podlahy představuje základ útulné domácnosti. Proto se velké oblibě těší podlahové vytápění, které je nyní dostupnější než například před patnácti lety. Kromě komfortu každého pana domácího potěší, že topení podlahou uspoří až 20 % energie. Přečtěte si, co byste měli vědět před výběrem, jak vybrat dodavatele a jak zajistit montáž podlahového vytápění. Nemusíte trávit hodiny hledáním na internetu.

Dekorace dodají vašemu bytu punc skutečného domova

Dekorace dodají vašemu bytu punc skutečného domova

Aby byl dům či byt skutečným domovem, musíte o něj pečovat a vdechnout mu kousek svého já. I když by zařízení každého bytu bylo navlas stejné, pak to, co ho udělá vaším jedinečným domovem, jsou dekorace a drobnosti, které patří jenom vám. Možná jste stejní blázni jako já a připravujete výzdobu pro každé roční období, pro každou příležitost. Ty jen v průběhu roku obměňujete a doplňujete. Nebo jste spíše příznivci střízlivého stylu a upřednostňujete nadčasovost interiéru a v tomto stylu jsou i bytové doplňky u vás doma.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist