Monthly Archives: Leden 2017

Generální úklid domu

Generální úklid domu

Nový rok, nové já? Uplatněte tuto kouzelnou formulku i na váš dům či byt a dopřejte mu novoroční detox. Poradíme vám, jak na takový generální úklid rychle, jednoduše a hlavně účinně!

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2017 – silný, chytrý a vysoký

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2017 – silný, chytrý a vysoký

Každý veletrh by chtěl být lepší než ten předchozí a ještě lépe než všechny ostatní, co kdy byly. Jenže pouze přidáváním stánků to donekonečna nejde. Toho si byli vědomí i pořadatelé letošního veletrhu a připravili koncepci, která osloví, poučí i ohromí. Můžete si vybrat, doporučujeme všechno!

Jak na dokonalou fotografii zátiší

Jak na dokonalou fotografii zátiší

Právě jste si koupili novou dekoraci a nemůžete se dočkat, až se o její fotku podělíte se svými přáteli a followery? Oslňte je profesionálním lookem a zakomponujte ji do zátiší. Přestože kompozice vypadá nahodile, existuje 6 zásad, které byste měli mít před cvaknutím spouště na paměti.

Metamorfózy zdí

Metamorfózy zdí

Těm, kteří se nebojí změn, nabízíme interiérovou metamorfózu! Změna vybavení nemusí nutně znamenat generální přestavbu. Milovníci stylových interiérů mohou nyní zcela jednoduše přestavět svůj byt. Abychom zcela proměnili vzhled interiéru, stačí změnit barvu nebo strukturu zdí, nově vytapetovat nebo umístit na stěnách zajímavé doplňky.

Odklízení sněhu pro zábavu

Odklízení sněhu pro zábavu

Letošní zima nám dopřává pořádnou nadílku sněhu. Možná musíte každé ráno vydolovat ze sněhové pokrývky auto a odházet sníh z cesty. Teprve potom je cesta do práce a s dětmi do školy možná. Je to „vopruz“, ale co si neoblíbené odklízení sněhu zpříjemnit? Je jedno, jestli na odklízení sněhu používáte sněhovou frézu, shrnovač sněhu nebo obyčejnou lopatu. Masa shrnutého sněhu přímo vybízí ke stavbě iglú!

3. Jak se staví dřevostavba – roubenka z cedru

3. Jak se staví dřevostavba – roubenka z cedru

Dřevo, cihla, beton, pórobeton nebo jiný materiál? Na začátku jsme si vysnili dům z masivních dřevěných opracovaných trámů, tedy moderní roubenou stavbu. Jak to dopadlo? Jaký materiál jsme nakonec zvolili a proč? Výběru materiálu na stavbu domu se věnuji v tomto i dalších díle seriálu „Jak se staví dřevostavba“. Dnes trochu zeširoka k červenému cedru.

2. Jak se staví dřevostavba – Od vlastního návrhu po projekt

2. Jak se staví dřevostavba – Od vlastního návrhu po projekt

Ještě před naší první návštěvou projekční kanceláře jsme si nakreslili dispozici domu, přesně tak jak bychom si dům představovali. Nejprve na papír, pak v počítači včetně 3D modelu. Teprve pak přišel čas na hledání projektanta, který nakreslí projekt domu. O tom jak konkrétně jsme postupovali se dočtete v tomto článku.

DIY: Dekorace z parfémů

DIY: Dekorace z parfémů

Kdo tvrdí, že parfémy musí být vždy schované v šuplíku? Ozdobné flakony s originálními tvary se přímo nabízí, abychom je odvážně umístili na toaletní stolek! Dnes si ukážeme, jak lze vytvořit malou dekoraci z parfémových lahviček. Vaše poklady budou nejenom krásně vonět, ale také vyzdobí váš pokoj!

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist