Monthly Archives: Prosinec 2022

Efektivní a zdravé větrání

Efektivní a zdravé větrání

Co je to zdravé větrání? Při větrání interiéru se střetávají protichůdné tendence – potřeba čerstvého vzduchu a zároveň úspora energií. Moderních řešení je více.

Trendy ve zdobení vánočního stromečku

Trendy ve zdobení vánočního stromečku

Každý preferuje jiný trend, styl a dekorace v domácnosti. V závislosti na našich preferencích volíme i vánoční dekorace a zdobení vánočního stromečku. Jaké jsou současné trendy ve zdobení vánočního stromečku? Jak ozdobit stromeček v přírodním, minimalistickém, rustikálním nebo severském stylu? Více se dozvíte v našem článku.

Bydlení s květinami

Bydlení s květinami

Pokojové rostliny vhodně doplní každý interiér. I stroze zařízenou místnost dokáží zútulnit a vnést do ní nezaměnitelnou atmosféru plnou klidu a harmonie.

Péče o vánoční hvězdu

Péče o vánoční hvězdu

K Vánocům už tradičně patří pokojové květiny vánoční hvězdy, chcete-li poinsettie, nebo také pryšec nádherný. V obchodech naleznete nepřebernou záplavu vánočních hvězd – velké, malé, košaté nebo jen střídmé, o barevných variantách ani nemluvě. Málokdo tomuto lákadlu odolá a vánoční hvězdu si domů pořídí. Aby vánoční hvězda zůstala skutečně dlouho krásná a přispívala k slavnostní vánoční dekoraci našeho domova je důležité vědět, jakou péči vánoční hvězda potřebuje. Poradíme vám, jak se o tyto pokojové vánoční krásky starat.

Zdobení vánočního stromečku

Zdobení vánočního stromečku

Na prstech jedné ruky lze odpočítat dny zbývající do Štědrého dne. Snad v každé domácnosti nastane ten slavnostní okamžik, kdy se po štědrovečerní večeři rodina sejde v obývacím pokoji a rozsvítí se krásně nazdobený vánoční stromeček. Máme pro vás pár tipů na zdobení vánočního stromečku, aby byl prostě dokonalý.

Vánoční LED osvětlení do interiéru

Vánoční LED osvětlení do interiéru

Bez blikajících světýlek si už asi nikdo z nás nedokáže představit vánoční atmosféru. Hořící svíčky na stromečku postupem času vystřídaly malé elektrické žárovky a v poslední době jsou stále populárnější řetězy s diodami LED. Jsou samozřejmě různobarevné, ale především mají minimální spotřebu energie, nezahřívají se, a když se některá z nich poničí, nemusíte ji vyměňovat. Ty zbylé prostě svítí vesele dál.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist