Monthly Archives: Červen 2020

Zrcadla

Zrcadla

Teprve bytové doplňky dělají interiér interiérem. Dekorační lampa, květiny, stojan na noviny, vázy či mísy a v neposlední řadě také zrcadla!

Zabezpečení domu v době dovolených

Zabezpečení domu v době dovolených

Většina z nás si už plánuje dovolenou. Často je ale v euforii blížící se dovolené zapomínáno, že svůj domov necháváte bez dozoru a ten se stává lákavou kořistí pro zloděje. Obavy, zda najdete domov po příjezdu ve stejném stavu, přicházejí obvykle až těsně před odjezdem. Máme pro vás několik rad a zásad, které je dobré před odjezdem na dovolenou dodržet.

Jak správně skladovat pečivo

Jak správně skladovat pečivo

Chléb a další pečivo jsou v tuzemsku i v celé střední Evropě běžnou součástí jídelníčku. Rohlík s marmeládou či chleba se sýrem patří mezi oblíbené snídaně, svačiny i večeře. Jak ale pečivo udržet co nejdéle v dobré formě?

Zateplení podkroví

Zateplení podkroví

Bydlení v podkroví je praktickým, ale často i efektním a zajímavým řešením bydlení. Skutečnost, že hranici mezi interiérem a vnějším prostředím v tomto případě tvoří krov, klade na stavbu, a zejména provedení izolací, značné nároky. Nedbalé řemeslné provedení nebo volba nevhodné technologie může znamenat nejen to, že v podkroví budeme topit „pánubohu do oken“, ale také poškození celé střešní konstrukce.

Sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu

S teplým počasím přichází pravidelný příliv obtížného hmyzu do našich domácností. Nejsou to jen komáři, ale i mouchy, mušky, vosy a další. Ochrana domácností, potravin, ale i lidského zdraví jsou proto namístě. Pokud toužíte po klidném spánku při otevřeném okně nebo dokonce dveřích pak je instalace sítě proti hmyzu nebytným opatřením.

S Feng Shui se budete cítit lépe

S Feng Shui se budete cítit lépe

Znáte kouzlo Feng Shui? Je to starodávné čínské umění, které vychází z představy, že všichni jsme součástí jedné energie. Vše má svůj smysl a vlastní energii.

Písková filtrace a bazénové plachty

Písková filtrace a bazénové plachty

Užívat si léta, koupání a pohody u bazénu. Tak to má rád snad každý. Jak ale udržet vodu v bazénu čistou? Čistou vodu v zahradním bazénu zajistí písková filtrace.

Plánujete rekonstrukci kuchyně nebo se chystá výměna kuchyňské desky?

Plánujete rekonstrukci kuchyně nebo se chystá výměna kuchyňské desky?

Kuchyň tvoří srdce domu, své by o tom mohly říct hlavně ženy, které tráví v kuchyni spoustu času. Zde se rodí všechny ty vynikající dobroty, které maminky připravují svým milovaným. A je to právě kuchyně, která každodenně dostává opravdu zabrat. Na každé starší kuchyni je její časté používání a opotřebení znát. Nejde jen o design, ale hlavně o funkčnost a praktičnost. Kuchyně starší více než 15 let, pak často potřebuje rekonstrukci. A pokud se na výraznější změny necítíte nebo na ně nemáte finance, pomůže renovace kuchyňské linky a výměna kuchyňské desky. Nejvíce jsou vidět kuchyňská dvířka, hned za nimi pak následuje právě kuchyňská pracovní deska.

Feng Shui

Feng Shui

Možná jste již toto slovo slyšeli, ale nevíte přesně kam jej zařadit a co vlastně konkrétně znamená. Jenom samotná slova Feng a Shui mohou napovídat, že jejich původ jistě není evropský. Jedná se totiž o starodávné umění, které má své kořeny ve staré Číně.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist