Monthly Archives: Březen 2023

Bytový design a dětský svět, jde to dohromady?

Bytový design a dětský svět, jde to dohromady?

To, co do velké míry dotváří atmosféru každého bytu či domu a vtiskne mu ten správný punc originality je bytový textil. Pokud vybavujeme byt textilními doplňky, které užívají pouze dospělí, pak je to běžná věc. Co ale v případě dětí? Pokud se těšíte na narození potomka a byt začne obývat i malé miminko, pak se trend bydlení musí přizpůsobit i potřebám dítěte, bytový textil nevyjímaje.

Jak na okrasné jabloně

Jak na okrasné jabloně

Okrasná jabloň, to je oblak květů zjara, barvitě olistěná korunka v létě a podzim ve znamení zářících miniatur jablíček. Rubínové, červené a oranžové plody se umí pevně držet větviček a vydrží zdobit zahrádku až do jara.

Účinné ekologické čističe vyrobené doma za pár korun

Účinné ekologické čističe vyrobené doma za pár korun

Jen úplnému ignorantovi by bylo jedno jaké čističe doma používá… Ty obyčejné, levné, zpravidla nebývají tak účinné, a navíc jsou pohromou pro životní prostředí. Pro koupi ekologických čističů zase musíte sáhnout hlouběji do kapsy. A co když to jde jinak? Levné, ekologické, a přitom velmi účinné čističe lze vyrobit doma za pár korun. Přečtěte si jak na výrobu univerzálního čistícího prostředku, jak podomácku zatočit s ucpaným odpadem…

Nová tvář country: modern a glam

Nová tvář country: modern a glam

Styl country si od pradávna spojujeme s neformálním, uvolněným životním stylem a vazbami k tradici. To ale vůbec neznamená, že domy v country stylu musí nutně připomínat romantické skanzeny! Starý dobrý country styl se nyní vrací v nové, svěží a změněné formě. Podívejte se s námi, jak se lze kochat krásou venkovského života – také ve městě – a nevzdávat se výdobytků soudobého designu.

Zařizujeme novou kuchyň

Zařizujeme novou kuchyň

Každý z nás se jednou v životě dostane do situace, kdy řeší zařizování kuchyně. A nejde tedy jen o její vybavení. Máme na mysli kompletní navržení kuchyňské linky se všemi dvířky, skříňkami, šuplíky a spotřebiči. V dnešní době není problém zajít do kuchyňského studia a kuchyň si nechat kompletně navrhnout. Cenné rady poskytne i zkušený bytový architekt. Jenže nakonec to budete stejně vy, kdo bude v kuchyni vařit. Na co si tedy dát při zařizování kuchyně opravdu pozor?

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist