Monthly Archives: Říjen 2021

Podzimní interiérové dekorace

Podzimní interiérové dekorace

Zkracující se dny, sychravé počasí, pošmourno a vlezlý podzimní chlad… s tím jsou často spojené i špatná nálada a nechuť cokoliv dělat. Jak proti tomu bojovat? Zkuste se přemoci a vyzdobit si dům či byt barevnými podzimními dekoracemi. Interiér se rozsvítí, vám se zvedne nálada.

Co může dát interiéru světlovod

Co může dát interiéru světlovod

Světlo je základní podmínkou života a platí to i pro obytný interiér. V některých stavbách s jeho dostatkem může být problém, ať již jde o moderní novostavby anebo starší objekty. Efektním a účinným řešením je světlovod.

Tajemství úklidu: 7 zázračných rad od Marie Kondo

Tajemství úklidu: 7 zázračných rad od Marie Kondo

Také máte někdy pocit, že je váš život příliš chaotický, neuspořádaný, stresující? Podle Marie Kondo, japonské specialistky na úklid, je na vině přebytek věcí ve vašem životě. Abyste dosáhli spokojenosti sami se sebou, musíte podle ní začít u sebe doma. Jak na to? Vyhoďte vše, co vás nedělá šťastnými a co vám zbytečně zatěžuje život.

Podzimní věnec na dveře

Podzimní věnec na dveře

Ozdobené věnce již dávno nejsou pouze doménou adventu a vánoc. Nádherná podzimní dekorace na dveře je právě závěsný věnec s tematikou podzimu. Výzdoba to nejsou jen podzimní květinové dekorace a vyřezávané dýně, ale patří k ní právě i věnce. Ozdobit jimi můžeme nejen dveře, ale i stůl nebo zeď. Podzimní dekorace bude díky věnci to pravé podzimní pohlazení po duši.

Zahrádkářův rok – ŘÍJEN

Zahrádkářův rok – ŘÍJEN

Říjen v zahradě je měsícem loučení s kvetoucími rostlinami. Čeká nás sázení a kácení ovocných stromů, sklizeň a výsev ozimé zeleniny a příprava zahrady na zimu a další sezónu.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist