Monthly Archives: Leden 2022

Únor na zahradě

Únor na zahradě

V únoru o sobě ještě paní zima dává pořádně vědět – zahradu ještě zpravidla pokrývá sníh a teploty nad bod mrazu ve dne stoupnou jen zřídka. Pro zahrádkáře je však již nyní ten pravý čas na předpěstování sazeniček zeleniny a květin. Ovocným stromům by se mělo dostat péče v podobě prořezu.

Péče o sedací soupravu

Péče o sedací soupravu

Pořídili jste si sedačku a chcete, aby vám vydržela? Díky důkladné péči, která by měla být pravidelná, můžete snadno prodloužit životnost nábytku a celkový estetický dojem. Sedací soupravy by se měly odborně čistit jednou až dvakrát ročně a měly by být vždy ošetřeny dle typu materiálu. Jinak se totiž pečuje o textil či kůži. My pro vás pár užitečných rad máme v tomto článku.

Plánujete stavbu zimní zahrady?

Plánujete stavbu zimní zahrady?

V zimní zahradě lze prožít chvilky v nerušené meditaci, pozvat si sem přátele na čaj či pořádat rodinné oslavy. Společnost vzrostlých rostlin a jejich vůně smíšená s vůní mechu a zeminy dokáže probudit všechny lidské smysly a nabít je radostí a energií.

Chyby akvaristů v kostce

Chyby akvaristů v kostce

Jestliže patříte mezi začínající akvaristy, jistě Vás upoutá tento článek. Níže si můžete přečíst pár základních chyb, kterých byste se při zakládání akvária měli vyvarovat.

Zahrádkářův rok – LEDEN

Zahrádkářův rok – LEDEN

Ačkoliv bývá zahrada ještě ukrytá pod sněhovou peřinou, zahrádkáři ani v lednu nezahálí. Počátek roku je vhodný k zamyšlení, jak zahradu upravit, vylepšit, popřemýšlet nad tím, co budeme letos pěstovat. Věnujeme se ovocným stromům a ošetření jejich kůry. Chráníme rostliny před mrazem. Je čas douklidit to, co jsme na podzim nestihli.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist