Monthly Archives: Září 2021

Podzimní věnec z kukuřice ozdobí každé dveře

Podzimní věnec z kukuřice ozdobí každé dveře

Nastává období, kdy je nejvyšší čas si ozdobit vchodové dveře podzimním věncem. Máme pro vás návod a inspiraci na to, jak vyrobit podzimní věnec z kukuřice. S naším návodem pak už stačí mít jen elán do tvoření.

Dýně hokaido – podzimní lahůdka

Dýně hokaido – podzimní lahůdka

Ještě když jsem byla malá, tak babička pěstovala velké gigantické dýně a dělala z nich kompoty. Řeknu vám, že nic tak odporného jsem dlouho nejedla… přeslazené, žužlavé, žluté cosi, co ani příliš nevonělo. Dneska je všechno jinak. Uplynulo pár let a já si kuchyni bez dýní už ani neumím představit. Mojí oblíbenkyní se stala dýně hokaido. Ta se dá běžně koupit v obchodě, já si jí ale ráda vypěstuju na zahrádce.

Jak na moderní interiér?

Jak na moderní interiér?

Dnes je pro moderní interiér synonymum návrat k přírodě a minimalismus. V praxi to znamená žádné hromadění věcí. V případě menších bytů a domků efektivní a nápadité řešení úložných prostor a snaha o maximální zužitkování každého centimetru. Ne vždy si na uspořádání interiéru v moderním duchu troufneme sami, potom často přichází ke slovu rada a pomoc bytového designéra.

Jak uskladnit ovoce a zeleninu na zimu?

Jak uskladnit ovoce a zeleninu na zimu?

Možná se vám na zahradě urodilo spoustu jablek, hrušek, švestek, ale i zeleniny. Otázkou zůstává, jak uskladnit ovoce a zeleninu na zimu, aby vydržely dlouho čerstvé? Máme pro vás pár tipů.

Zařizujeme dětský pokoj

Zařizujeme dětský pokoj

S novým školním rokem často zařizujeme dětský pokoj, nebo ho alespoň přizpůsobujeme malému školákovi. Překvapení z nového „království“ však nemusí být pro školáka vždy milé. Co při zařizování nebo přestavbě nového pokojíčku zohlednit?

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist