Monthly Archives: Leden 2018

Domácí sněhová fréza

Domácí sněhová fréza

Sněhová fréza není šikovným pomocníkem pouze pro úklid přívalů sněhu v horských oblastech. I majitelé domů v níže položených oblastech ocení tohoto šikovného pomocníka. I pár centimetrů sněhu dokáže způsobit pěknou kalamitu a dokonale nám znepříjemnit den. Hrablo, koště a lopata jsou již dávno překonané. Domácí sněhová fréza odklidí příval sněhu s minimální námahou, a to až dvacetkrát rychleji než s použitím větších fyzických sil.

Nachově platinová to je barva roku 2018

Nachově platinová to je barva roku 2018

Barva roku 2018 je nachově platinová. Hlavním tématem hovořícím pro volbu této barvy se stal „milovaný domov“. S touto barvou a dalšími dřevitými odstíny čerpajícími z přírody ho rozhodně dokážete vykouzlit. Mrkněte a inspirujte se v následující fotogalerii. Odstíny šedorůžové mají opravdu něco do sebe.

Výstava Umění dřeva již brzy!

Výstava Umění dřeva již brzy!

3. ročník umělecky, řemeslně, designově a především netradičně pojaté výstavy tradičního přírodního materiálu se bude konat od 1. – 4. 2. 2018 v pravém křídle Veletržního paláce v prvním patře na balkónech. Výstava je doprovodnou akcí veletrhu dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů – Dřevostavby.

Kožená sedačka – jak na její výběr

Kožená sedačka – jak na její výběr

Kvalita, elegance, nádech luxusu – to vše představují kožené sedací soupravy. Stále kolem nich však panuje spousta mýtů. Pojďme se na kožené sedačky podívat trochu blíže a zjistit, na co si při její koupi skutečně dát pozor.

Jak se vyznat ve fakturách za elektřinu a plyn?

Jak se vyznat ve fakturách za elektřinu a plyn?

Celkové vyúčtování za elektřinu a plyn chodí každému majiteli nemovitosti jednou za rok. V závislosti na uzavřené smlouvě a konkrétním dodavateli jde o trochu odlišné lhůty doručení. Obvykle je to ale ke konci roku nebo po skončení topné sezóny.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist