Monthly Archives: Listopad 2017

Polétavé alergeny – co na ně zabírá?

Polétavé alergeny – co na ně zabírá?

Alergiemi trpí čtvrtina Čechů. Alergickou reakci může vyvolat jakákoli látka, nejčastější ale bývá prach a pyl, v těsném závěsu za nimi se drží roztoči a plísně. Na těchto alergenech je nejhorší, že jsou přenášené vzduchem: plísně do vzduchu uvolňují své spory, jimiž se rozmnožují, a z odumřelých těl roztočů zase poletují jejich schránky.

Víme, jaká bude barva Vánoc 2017

Víme, jaká bude barva Vánoc 2017

Bílé Vánoce, tak to bychom si přáli všichni! Počasí venku ovlivnit nedokážeme. To, zda budou ty letošní Vánoce 2017 zahalené do bílé sněhové pokrývky má v rukou paní příroda… Co však ovlivnit můžeme je barva vánoční výzdoby. A stejně tak, jako módním trendům podléhá například oblečení, tak určují světoví designéři pro každý rok TOP vánoční barvu. A ideální barva Vánoc 2017 je právě sněhově bílá.

Bezúdržbová dřevěná fasáda

Bezúdržbová dřevěná fasáda

Dřevěné fasády jsou IN a tak moderní novostavby často dostávají krásný dřevěný kabátek. Dřevo prostě vypadá dobře. Před tím, než dům dostane přírodní dřevěný plášť, se mnozí ptají, na náročnost údržby dřevěné fasády. Obávají se, že dřevo není tak trvanlivé jako klasická omítková, a že dřevo bude vyžadovat příliš mnoho péče. Opak je však pravdou a dřevěná fasáda může být skutečně bezúdržbovou.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist