Monthly Archives: Září 2017

Elektrocentrála HONDA– vítejte ve světě energie

Elektrocentrála HONDA– vítejte ve světě energie

Stroje HONDA to je v oblasti elektrocentrál synonymum pro dodávku kvalitní a silné energie. Dokáží zásobit elektřinou i ta nejneuvěřitelnější místa, jaká si lze jen představit. Uspořádejte párty s rodinou a přáteli na odlehlé louce, na ostrově uprostřed rybníka nebo na chalupě v podhůří, kde dávají lišky dobrou noc. Staňte se digitálním nomádem a pracujte z těch nejméně uvěřitelných míst naší planety. S jednofázovou kufříkovou elektrocentrálou HONDA zažijete svět bez hranic a omezení.

Den dřevostaveb – vyberte si svoji novou dřevostavbu v sobotu 7. 10. 2017

Den dřevostaveb – vyberte si svoji novou dřevostavbu v sobotu 7. 10. 2017

Asociace dodavatelů montovaných domů bude v říjnu letošního roku pořádat pro všechny příznivce dřevostaveb, zejména však pro ty, kteří se pro výstavbu svého nového dřevěného domu teprve rozhodují, již čtvrtý ročník zajímavé marketingové akce pod názvem „Den dřevostaveb 2017“, jejímž cílem bude propagovat u široké veřejnosti kvalitní dřevostavby, a to nejenom vzorové a referenční domy, ale i rozestavěné stavby členských firem ADMD.

Co jsou pelety a jak s nimi topit?

Co jsou pelety a jak s nimi topit?

Otázka vytápění nás s přibývajícími chladnými dny trápí čím dál častěji. Jak vytápět efektivně a zároveň levně? Řešením pro rodinné domy může být vytápění peletami. To se řadí dlouhodobě mezi nejlevnější způsob vytápění. Co to však pelety jsou a jak s nimi efektivně topit?

Jak vyzrát na déšť

Jak vyzrát na déšť

Na střechu každého středně velkého domu či chalupy spadne v našich podmínkách ročně až 60 m3 dešťové vody. Toto množství vystačí na zalévání zahrádky nebo při dodatečném rozvodu z velké části pokryje potřebu užitkové vody. A to už stojí za zamyšlenou. Měkká dešťová voda určitě nepatří do kanálu, naopak je ji třeba pečlivě zachytit, uskladnit a znovu použít.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist