Monthly Archives: Srpen 2017

Vybraná zahradní technika HONDA za akční ceny

Vybraná zahradní technika HONDA za akční ceny

Sekačka na trávu, křovinořez, plotostřih, fukar na listí… nyní koupíte za výhodné akční ceny! Využijte akční nabídky a pořiďte si kvalitní zahradní techniku HODNA za pár korun. Dopřejte své zahradě to nejlepší!

Sítě proti hmyzu nebo chemické přípravky?

Sítě proti hmyzu nebo chemické přípravky?

Bzučení komárů kolem uší, nepříjemné štípance a poničení stěny, o které jsme komára zneškodnili, jsou nepříjemným následkem otevřených oken a rozsvíceného světla. Hmyz nám ale do oken vlétá v menší míře po celý den a proto je dobré proti němu vytáhnout do boje. Je lepší chemický přípravek nebo síť do oken?

Co všechno dělá koupelnu koupelnou?

Co všechno dělá koupelnu koupelnou?

Místo ve vašem bydlišti. Místo, které potřebujete k životu a přitom je tam zima. Dobře vybavená a postavená koupelna však může být také tou nejpříjemnější a nejtepleji vypadající místností bytu. Jde ale také o funkčnost vybraných prvků – aby ze sprchového kouta netekla voda, aby vana byla stále co nejčistší, aby bylo před umyvadlem dostatek místa a hlavně, aby tam nebyla tma. Existuje ale trocha vynálezů, co tento komfort přináší do každé domácnosti. Některé nejen že esteticky zapadají do kolemjdoucího ducha koupelny, ale také šetří finance a místo.

Kusové koberce vs. koberce přes celý pokoj

Kusové koberce vs. koberce přes celý pokoj

Snad všichni toužíme po tom, aby náš dům či byt vypadal útulně. Pro každého je ale útulné něco jiného, když do toho všeho zasahují tisíce možností, které dnešní moderní svět nabízí. Díváme se pak jen na estetický dojem a zapomínáme na praktické využití oné věci. Koberce už od dob dávné historie patří skoro k základnímu vybavení bytu. Kam je vhodný, kam ne a jaký druh, to málokdo ví. Proto se společně na tuto problematiku podíváme.

Kytice z lučního kvítí

Kytice z lučního kvítí

Léto přímo láká k procházkám do přírody. Nemusíte chodit daleko, stačí podvečerní procházka kousek za město. Odměnou vám bude nejen úžasný relax a vyčištění si hlavy od těžkých každodenních myšlenek. Z takové procházky si navíc můžete domů přinést dokonalou kytici.

Stínící technika Minirol nabízí řešení pro stavby v jakékoli fázi rozestavěnosti

Stínící technika Minirol nabízí řešení pro stavby v jakékoli fázi rozestavěnosti

Výběrem správného okenního zastínění docílíte maximálního pohodlí a bezpečí v domácnosti i snížení nákladů za energie. Ale z čeho vybírat, aby stínění posloužilo přesně tak, jak má? Volit můžete mezi screenovými a předokenními roletami. Základní rozdíl, který vám může při výběru typu stínění pomoci, je účel, pro který okenní prvek volíte.

Vyhněte se přehřívání domu zateplením

Vyhněte se přehřívání domu zateplením

Teplotní extrémy posledních dní překonávají historická maxima a podle klimatologických studií se s vlnami veder budou obyvatelé Evropy potýkat i v dalších letech. Proti změnám klimatu můžeme každý z nás bojovat jen těžko, pohodlné „trenýrkové teploty“ ve svých domech lze ale snadno dosáhnout kvalitním zateplením. Správně zateplený dům totiž ochrání obyvatele domu nejen před tuhou zimou, ale právě i nadměrným horkům během letních měsíců.

Podlahové vytápění a různé druhy krytin

Podlahové vytápění a různé druhy krytin

Podlahové vytápění je fajn. Otázkou však je, jaké druhy podlahových krytin jsou pro podlahové vytápění vhodné? Můžeme podlahovku instalovat pod všechny krytiny? Je rozdíl v použití krytiny, pokud máme teplovodní podlahové vytápění nebo topíme elektrikou? Na to se vám pokusíme odpovědět v našem článku.

Odolná podlaha pro super akční rodinu

Odolná podlaha pro super akční rodinu

Všude tam, kde jsou v domácnosti malé děti a domácí mazlíčkové dostává podlaha opravdu zabrat. Měli byste proto zvolit takovou podlahovou krytinu, která odolá nájezdům malých raubířů i působení zvířecích drápků. Její povrch by měl být opravdu vysoce pevný a odolný. Opravdu odolná podlaha, která vydrží téměř vše je vinylová.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist