Monthly Archives: Červenec 2017

Bezpečnost v okolí bazénu

Bezpečnost v okolí bazénu

Horké letní dny a koupání v bazénu patří neodmyslitelně k sobě. Při koupacích radovánkách bychom však neměli zapomínat na bezpečnost. Okolí bazénu by mělo být bezpečné a přizpůsobené vodním radovánkám. Jedním ze základních bezpečnostních prvků je protiskluzový povrch kolem bazénu. To by mělo být samozřejmostí nejen na veřejných koupalištích a aquaparcích, ale i kolem zahradního bazénu, který máte na zahradě. Předejdete tak celé spoustě ošklivých úrazů.

5 oblastí, kde vám mohou utíkat peníze, a vy to ani netušíte

5 oblastí, kde vám mohou utíkat peníze, a vy to ani netušíte

Hospodaření s penězi je někdy složitá věc. Hlavně v době, kdy na nás vykukuje reklama ze všech stran, obchodníci se snaží o maximální zisk, v obchodech je nám nabízeno kvantum krásně zabalených věcí a mnoho společností nám tvrdí, že půjčka zrovna od nich je ta nejvýhodnější. Pokud chcete s penězi vycházet lépe než doposud, měli byste si dávat větší pozor v pěti základních oblastech.

Překližka

Překližka

Možná by se řeklo, že tento materiál má v nábytkářském umění již dávno odzvoněno – opak je však pravdou. I v době, kdy prim hraje masivní dřevo mají překližkové materiály své opodstatnění a místo na trhu.

Loftové byty

Loftové byty

Tento typ bydlení tzv. loftové byty se v poslední době těší stále větší oblibě. U nás je tento typ bydlení relativní novinkou, ale například v Americe se takto bydlí již od šedesátých let. Jedná se vlastně o moderní byty vzniklé hlavně přestavbou starých továrních hal a průmyslových budov.

Dřímá ve vás kutil? Jaké vychytávky na zahradě máte vy?

Dřímá ve vás kutil? Jaké vychytávky na zahradě máte vy?

Věděli jste, že téměř ¾ lidí, kteří mají zahradu, do jejího vylepšení investují maximálně 5 000 Kč ročně? Opravy a rekonstrukce dělané svépomocí se považují za levnější než od řemeslníků. Kdo se nebojí vzít nářadí do ruky, je v dnešní době nepostradatelný, o to víc, když ho umí kreativně využít. Pokud i ve vás dřímá touha zvelebit si vlastnoručně zahradu, inspirujte se tipy, které se v létě hodí každému nadšenému kutilovi. Postavte si altánek, dům na stromě, nebo třeba skleník. Potřebujete jen kutilskou výbavu a odhodlání.

Koupelnový nábytek

Koupelnový nábytek

Koupelna – místo, kde denně každý z nás stráví alespoň několik minut. Tendence moderního bydlení nabádají k tomu, aby se právě z těchto místností staly oázy relaxace a odpočinku. K tomu neodmyslitelně patří i volba kvalitního a účelného koupelnového nábytku.

3 trendy obývací stěny

3 trendy obývací stěny

Chcete bydlet moderně a stylově? Sháníte novou obývací stěnu a nevíte, jakou vybrat? My víme, jaké jsou momentálně nejvíce trendy, a poradíme vám, jaká se bude hodit právě do vašeho interiéru.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist