Monthly Archives: Červen 2017

Natřete to ve vintage stylu

Natřete to ve vintage stylu

Starší lavička, květináče, stůl, židle, komoda nebo truhla… to vše lze doma znovu použít. Tento znovuobjevený a velmi oblíbený svět starých věcí si stále častěji nalézá cestu do našich domovů. Neznám snad nikoho, komu by se alespoň malý doplněk ve vintage stylu nelíbil. Když navíc naleznete nábytkové poklady u babičky nebo na chalupě na půdě, pak už je k renovaci ve vintage stylu jen malý kousek.

Srovnání sekaček na trávu: podle čeho vybírat?

Srovnání sekaček na trávu: podle čeho vybírat?

Mnohým z nás se při představě léta vybaví vůně posečené trávy. Málokdo už se ale zamyslí nad tím, jakým strojem je nejlepší trávu posekat. Jaký je rozdíl mezi elektrickou a aku strunovou sekačkou? A kdy je lepší zvolit benzínovou? Odpovíme vám v článku.

Jaký zvolit koberec do interiéru?

Jaký zvolit koberec do interiéru?

Mnoho lidí i v dnešní době volí jako podlahovou krytinu koberec. Důvody jsou jasné – koberce mají skvělé izolační vlastnosti, jsou příjemné na dotek, zútulní i zateplí interiér a jsou k dostání v nepřeberném množství barev a vzorů. Podle čeho bychom však měli koberec vybírat?

Podlahové topení

Podlahové topení

Systémy podlahového vytápění stávají čím dál více atraktivnějším a běžnějším způsobem vytápění. Díky rovnoměrnému rozložení teploty po celé ploše vytápěné místnosti snáze docílíme pocitu příjemné teploty, a to již při teplotách o jeden či dva stupně nižší než jsme obvykle zvyklí!

Lavička připravená na lenošení

Lavička připravená na lenošení

Dát si tak ledovou kávu a začíst se do nějaké detektivky pěkně venku na lavičce… To by se mi líbilo. Jenže ta naše lavička jaksi postrádá ono pohodlí a lesk. Při pohledu na ní slyším spíš slova: „Natři mě…“, místo žádaného: „Sedni si a lenoš!“ No, ale nic není ztraceno. S trochou času, práce a vhodným materiálem na renovaci zahradní lavičky, bude i ta naše za chvíli lákat k odpočinku a lenošení.

Svítidla

Svítidla

Lustry, lampy, lampičky… neustále aktuální téma. Stále nás zajímá jaká svítidla dnes frčí, jak svítit efektivně a zároveň levně.

Ratanový nábytek

Ratanový nábytek

Ratanový nábytek se stává stále oblíbenější součástí našich domovů. Křesílka, pohovky, stolky a nejrůznější doplňky jsou skutečnou ozdobou každého interiéru či zimní zahrady.

Podlaha, která vydrží

Podlaha, která vydrží

Nároky na podlahové krytiny nejsou v dnešní době zrovna malé. Pokud jsou navíc v domácnosti malé děti nebo domácí mazlíčkové, pak toho musí podlaha vydržet opravdu hodně. Prim tedy hraje výběr kvalitní podlahové krytiny, které jsou opatřeny ochrannými vrstvami, aby jim běžný provoz domácnosti neuškodil a při běžné péči zůstaly stále krásné.

Co se stavbou po povodni

Co se stavbou po povodni

Výkyvy počasí přinášejí jednou dlouhá období sucha, podruhé nečekané přívalové deště a záplavy. Zdá se, že letos u nás hrozí spíše to druhé. O tom, že povodeň postihla vesnice a městečka slýcháme bohužel dost často. Domy po záplavách je třeba uvést co nejrychleji do původního stavu.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist