Monthly Archives: Duben 2017

Vybíráme hypotéku: Na co si dát pozor?

Vybíráme hypotéku: Na co si dát pozor?

Už vás nebaví posílat peníze cizím lidem do kapsy a rádi byste si vzali hypotéku na koupi vlastního bydlení? Lákají vás současné nízké úroky a děsí neustále rostoucí ceny nemovitostí? Pak se vám budou hodit tipy, na co si při vyřizování hypotéky dát pozor.

DIY: Nápaditá šperkovnice na bižuterii

DIY: Nápaditá šperkovnice na bižuterii

Vaše klenoty jsou až příliš krásné na to, abyste je schovávali v šuplíku? Probuďte v sobě kreativního ducha a vyrobte si vlastní stojánek na šperky. Se samotvrdnoucí hmotou můžete popustit uzdu své fantazii a vyrobit šperkovnici třeba ve tvaru malé mističky.

Jednoduše dobrý pocit z dobře odvedené práce na zahradě

Jednoduše dobrý pocit z dobře odvedené práce na zahradě

Zahradě je nutné věnovat řádnou péči po celý rok. Nejvíce péče jí věnujeme na jaře. Již s prvními slunečními paprsky je nutné provést prořez ovocných stromů. Později přichází na řadu příprava okrasných a zeleninových záhonů, péče o trávník po zimě, výsev prvních sazenic. Léto je pak zpravidla ve znamení sekání trávy, stříhání živých plotů a samozřejmě sklízení první úrody.

Zdobení velikonočních vajíček ubrouskovou technikou

Zdobení velikonočních vajíček ubrouskovou technikou

Do Velikonoc zbývá už jenom pár dní a tak je nejvyšší čas velikonočně nazdobit dům nebo byt. S mojí malou dcerou jsme se rozhodly, že ozdobíme vajíčka, která potom pověsíme na větvičky ve váze. Budou nám hezky zdobit sváteční stůl. Krásně by ale vypadala i zavěšená venku na nižším stromku, nebo volně položená na misce. Ke zdobení vajíček ubrouskovou technikou jsou nutné jen tři věci: elán do tvoření, vyfouknutá vajíčka a ubrousky. Odborně se tomu říká decoupage. My ale nejsme odbornice, tvoření nás baví, a tak jsme si tu honosnou decoupage techniku přizpůsobily trochu po svém.

DIY: Písmenkový rámeček

DIY: Písmenkový rámeček

Některá slova jsou tak krásná, že si jednoduše zaslouží být každému na očích. Souhlasíte? V tom případě si jistě zamilujete náš písmenkový rámeček! Vlastnoručně vyrobená tabulka nabízí originální prostor pro vaše oblíbené citáty, vtipné vzkazy i inspirující poselství. Kombinujte písmenka i tvary a vymýšlejte nové a nové zprávy každý den.

Voda v zahradě – co zvážit než si pořídíte zahradní jezírko

Voda v zahradě – co zvážit než si pořídíte zahradní jezírko

Kdo někdy spatřil udržované zahradní jezírko v celé své kráse, alespoň na okamžik zatoužil po vlastním. Přitom to není nic nemožného. Pokud máte zahradu či jiný vhodný prostor, stačí si ujasnit několik základních věcí. K čemu chcete jezírko využívat? Bude „pouze“ pro okrasu nebo v něm chcete chovat ryby nebo se dokonce koupat? Stále je třeba myslet na to, že každý typ jezírka vyžaduje určitá specifika, která je nutné respektovat. Obecně lze říci, že základní péče o jezírka je de facto u všech stejná. Aby nám dělalo radost, musí být udržované a čisté.

Půjčka na lepší bydlení? Jde to i přes internet

Půjčka na lepší bydlení? Jde to i přes internet

Potřebujete si zkvalitnit bydlení, ale na vašem kontě je jenom pár stovek? V takovém případě máte dvě možnosti. Buď budete stále bydlet tak, jako doposud, nebo si vezmete půjčku. Jelikož úvěr na bydlení dnes patří mezi takzvané dobré půjčky, je třeba říci, že se právě na tuto možnost podíváme blíže.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist