Monthly Archives: Říjen 2016

Čemu všemu napomáhá pobyt v infrasauně?

Čemu všemu napomáhá pobyt v infrasauně?

Infrasauna není žádnou novinkou, nicméně na popularitě neztrácí. Je ideálním řešením pro všechny z nás, kterým je klasická finská sauna ze zdravotních důvodů odepřena. Jaké jsou její výhody a proč stojí za to si ji pořídit domů?

Jak se staví dřevostavba

Jak se staví dřevostavba

Připravili jsme pro vás seriál o stavbě dřevostavby. Celou stavbu jsme denně dokumentovali a tak máme jedinečnou možnost se s vámi podělit o vše, co se stavbou nízkoenergetické montované dřevostavby na klíč souvisí a čím jsme na vlastní kůži měli možnost si projít.

Jak vybírat rychlovarnou konvici

Jak vybírat rychlovarnou konvici

Rychlovarné konvice se už dávno staly nedílnou součástí našich kuchyní. A tím pádem i u nich provádějí výrobci různá vylepšení a designéři se snaží přicházet s takovými typy, které se ocení i ti nejnáročnější zákazníci. Čeho byste si tedy měli všímat, než se rozhodnete pro novou konvici?

Výběr dětské židle k psacímu stolu

Výběr dětské židle k psacímu stolu

Židle je v podstatě nedílnou součástí psacího stolu. Při jejím nákupu bychom rozhodně měli dbát na několik důležitých zásad, abychom tím zajistili bezpečnost a zdravý vývoj páteře svého dítěte.

Ložnice snů

Ložnice snů

Průměrný Čech v ložnici stráví 6-8 hodin denně. Že to není málo? Ano, máte pravdu! A proto bychom neměli litovat času ani prostředků a vybavení ložnice věnovat pozornost, kterou si právem zaslouží. Podívejte se, jak si lze zařídit ložnici, ve které se vám bude krásně spát a budou se vám v ní zdát ty nejkrásnější sny.

Výběr dětského psacího stolu

Výběr dětského psacího stolu

Nákup psacího stolu bychom měli plánovat už u předškoláků. Poskytneme jim tím dostatek času na postupné osvojování správných návyků nejen při kreslení, ale třeba i při prvních pokusech o napsání svého jména. Do obchodu vezměte dítě s sebou, aby si mohlo ke stolu sednout, vyzkoušelo si, zda má dostatek místa pro nohy, jestli dokáže snadno ovládat zásuvky a všude pohodlně dosáhne.

Prodej bytu

Prodej bytu

Poslední díl miniseriálu o prodeji bytu na vlastní kůži. Postupně jste se mohli seznámit s tím, jak jsme při prodeji postupovali. Upozornili jsme vám na některá úskalí, která vás mohou potkat, na co si dát pozor, a s jakými konkrétními problémy jsme se potýkali během prodeje my. Čas plynul a nám zbývalo posledních několik měsíců na prodej bytu. Jak celé naše snažení nakonec dopadlo?

Jak v dnešní době nejlépe financovat nové bydlení?

Jak v dnešní době nejlépe financovat nové bydlení?

Otázka, na kterou v souvislosti s aktuální bankovní situací existuje poměrně snadná odpověď. Je to samozřejmě hypoteční úvěr, jež představuje pravděpodobně tu nejsnazší cestu k penězům na finncování bydlení. Bezpečné řešení spojené s nižší úrokovou sazbou oproti jiným půjčkám.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist