Monthly Archives: Červen 2016

Masážní vany

Masážní vany

V dnešní době se masážní vany obdobně jako sauny a ostatní regenerační přístroje stávají stále častěji součástí vybavení koupelen rodinných domků. Vytváří prostředí vhodné a tolik potřebné k odpočinku, relaxaci a načerpání nových sil.

Trendy letošního léta pro vaši zahradu

Trendy letošního léta pro vaši zahradu

Léto je zde – svěží barvy, provoněný vzduch, sluníčko… Nastává ten pravý čas pro uspořádání zahradní párty či posezení s přáteli u lahvinky vína. Rozkvetlá a sluncem zalitá zahrada přímo svádí k lenošení na čerstvém vzduchu.

Korkové podlahy

Korkové podlahy

Korkové podlahy se v poslední době znovu těší velké oblibě. Mají vynikající vlastnosti z nichž jsou nejvíce oceňovány přírodní vzhled, pružnost, odolnost a zejména tepelný komfort.

Voliéra na zahradě

Voliéra na zahradě

Zahrada u chaty nebo chalupy nabízí prostor, na kterém lze v teplých měsících ubytovat i zvířátka, která většinou spolu s námi tráví život v domě. Voliéra na zahradě je ideálním místěm, kde mohou naši opeření mazlíčci trávit letní sezónu.

Praktické tipy pro zabezpečení vašeho domova

Praktické tipy pro zabezpečení vašeho domova

Ačkoliv se čas letních dovolených blíží zatím jen velmi zvolna, již nyní byste měli přemýšlet jak svůj byt či dům lépe zabezpečit před zloději. Počet vloupání se každoročně zvyšuje úměrně s rostoucími teplotami, zabezpečení domova proto plánujte a realizujte ještě před tím, než odjedete na dovolenou.

Fascinující liliovník tulipánokvětý

Fascinující liliovník tulipánokvětý

Na přelomu jara a léta rozkvétá pýcha naší zahrady – liliovník tulipánokvětý. Nejen název této dřeviny zní pohádkově. Neuvěřitelně krásný je právě v období květu. Jako byste celý strom posypali oranžovými tulipány!

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist