Monthly Archives: Prosinec 2016

Kuchyňský robot

Kuchyňský robot

Každý, kdo si v kuchyni užívá nejen jako strávník, ale také jako kuchař, ocení skvělé pomocníky v podobě kuchyňských robotů. Dávno už odzvonilo hlučným mixérům či ručním šlehačům, teď můžete sobě nebo svým blízkým pořídit pomocníka, který hravě zvládne přípravu nejrůznějších jídel, uhněte těsto, upeče čerstvý chleba, nakrájí domácí těstoviny nebo usmaží nudle třeba na asijský způsob.

DIY: Update pro staré vánoční ozdoby

DIY: Update pro staré vánoční ozdoby

Pokud jste si letos nenašli čas na nákup nových dekorací, nezoufejte. Ukážeme vám, jak proměnit staré a nudné vánoční ozdoby v nové a speciální. To nejlepší? Budete potřebovat jen pár kancelářských potřeb. A staré dekorace samozřejmě!

Robotický vysavač

Robotický vysavač

Chcete sobě nebo svým blízkým usnadnit každodenní úklid? Pořiďte si robotický vysavač. Pak už jen stačí stisknout tlačítko a pustit si oblíbený televizní seriál nebo si zajít s kamarádkou na víno. Po návratu vás přivítají dokonale čisté koberce a podlahy.

DŘEVOSTAVBY 2017

DŘEVOSTAVBY 2017

Co vše se skrývá za pojmem dřevostavba nabídne na Výstavišti Praha – Holešovice v termínu 2. -5. 2. 2017 největší svátek moderních dřevěných staveb u nás. Během čtyř výstavních dnů bude co vidět, čemu se naučit, co si zkusit a co získat. Přijďte.

HS portály: okna, která zmizí mávnutím proutku

HS portály: okna, která zmizí mávnutím proutku

Kdo by netoužil po tom, aby byl co nejblíže zeleným stromům a barevným květům? V létě si můžete dát kávu pod pergolou, ale co má člověk dělat, když se venku ochladí? Pořiďte si HS portál. Budete hezky „za větrem“, a přesto vám bude připadat, že sedíte přímo na zahradě. A až se oteplí? Stěnu jednoduše odstraníte a rázem se ocitnete přímo mezi zelení.

1. Jak se staví dřevostavba – výběr pozemku

1. Jak se staví dřevostavba – výběr pozemku

Výběr pozemku je to nejdůležitější na celé stavbě bez ohledu na to, zda chcete stavět dřevostavbu, cihlostavbu nebo si na pozemku „zaparkujete“ mobilní domek. Pozemek nepřestěhujete, nepřizpůsobíte jeho orientaci a neovlivníte ani jeho okolí. Jak vybrat pozemek, aby splnil vaše požadavky na spokojené bydlení?

Vánoční wishlist pro váš interiér

Vánoční wishlist pro váš interiér

Pokud vám v dopise pro Ježíška ještě pořád zbývá pár prázdných řádků, načerpejte inspiraci v našem nápaditém seznamu přání. Vánoční wishlist vás seznámí s 10 věcmi, které pod stromečkem rozzáří oči každému interiérovému nadšenci.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist