Monthly Archives: Srpen 2016

Římské rolety

Římské rolety

Římské rolety se v poslední době stávají velmi oblíbeným a atraktivním doplňkem našich oken. Postupně se ustupuje od klasických záclon, které mohou být nahrazeny právě zmíněnými římskými roletami.

Sedací pytle a vaky

Sedací pytle a vaky

Na poli bytového designu neustále dochází k inovacím. Jednou z těch posledních, která se stala opravdovým fenoménem, jsou neuvěřitelně pohodlné sedací pytle.

Zazimování bazénu

Zazimování bazénu

Pořídili jste si letos v létě nový bazén? Nebo vám dělá radost již několikátou sezónu? Pak ovšem víte, že abyste se z potěšení z příjemné koupele mohli radovat i napřesrok, pak je nutné před příchodem zimy bazén zazimovat. To se týká každého venkovního bazénu!

Péče o kovové předměty v zahradě

Péče o kovové předměty v zahradě

Všechny kovové prvky, které kolem sebe na vaší zahradě máte, dříve či později potřebují náležitou péči. Lidé se často soustředí pouze na ty velké věci – kovový zahradní nábytek, ploty, brány… Stejnou péči si ale zaslouží i drobné předměty, které používáme prakticky denně – konev na zalévání, lampy, stojany a držáky na květináče nebo květináče samotné, poštovní schránka. Řada z nás si řekne, že na to již není čas ani nálada. Nicméně nátěr konve, schránky nebo květináče nezabere mnoho času a výsledek přitom může být naprosto dokonalý a originální.

5 chyb typických pro pokoj školáka

5 chyb typických pro pokoj školáka

S příchodem školních let jsou na zařízení dětského pokoje kladeny nové nároky. Rodiče by měli umět v první řadě vyvážit prostor pro učení i odpočinek. Mnozí si však při zařizování pokoje školáků nevědí rady a dopouštějí se chyb, které se mohou projevit nejen na zdraví dítěte, ale i na jeho schopnosti učit se. Jaké jsou ty nejčastější?

Jak na ucpaný odpad ekologicky a účinně

Jak na ucpaný odpad ekologicky a účinně

V drogériích běžně koupíte prostředky na ucpané odpady. Potíž je v tom, že jsou zpravidla vysoce toxické. Používat je v domácnostech, kde máte ČOV je nemožné. Navíc naleptávají těsnění, takže po pár použitích začne odpad protékat. Přitom existuje ekologické a levné řešení. Tady je pár tipů, jak snadno, rychle a efektivně ucpaný odpad vyčistit.

Venkovní krby

Venkovní krby

Venkovní posezení, párty s kamarády a známými, grilování a opékání všelijakých dobrot – to vše jsou lákadla letních měsíců! To pravé potěšení nám poskytne posezení u venkovního krbu či grilu.

Jak stanovit cenu prodávané nemovitosti?

Jak stanovit cenu prodávané nemovitosti?

V další části povídání o prodeji nemovitosti si povíme, jak obecně stanovit cenu nabízené nemovitosti, za jak dlouho se dostanete ke svým penězům z prodeje a kdy je tedy nejlepší doba začít nemovitost nabízet.

Jak se šlechtí jabloně

Jak se šlechtí jabloně

Jsme na návštěvě u votického šlechtitele jabloní Petry Kumšty, jednoho z mála amatérských pěstitelů jabloní u nás. Právě drží v ruce nůž a bere z lísky jablko s kódem. Má červenou slupku a narůžovělou dužninu. Jmenuje se Blaník. Je to šťavnaté a jablko, odolné a pevné, bez nepěkné strupovitosti. A nekazí se!

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist