Monthly Archives: Září 2015

Nájem nebo podnájem?

Nájem nebo podnájem?

Většina obyvatel Česka bydlí ve svém. V pronájmu žije necelá čtvrtina Čechů. Nejvíce tento typ bydlení vyhledávají mladí nezadaní lidé do 30 let a studenti. Poptávka po pronájmech výrazně roste během září ve velkých městech s univerzitami – v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, ve Zlíně. Studenti ale často v touze najít rychle levné bydlení nevidí rozdíl mezi uzavřením nájmu a podnájmu. Ten je přitom markantní.

Trend letošního roku: dřevohliníková a hliníková okna

Trend letošního roku: dřevohliníková a hliníková okna

Trendem letošního roku v oblasti otvorových výplní se v prémiovém segmentu individuálních staveb stala hliníková a dřevohliníková okna. Důvod spočívá nejen v jejich funkčních a designových vlastnostech, ale i v jejich schopnosti plnit náročná architektonická řešení.

Jak se postarat o zahradní náčiní

Jak se postarat o zahradní náčiní

Léto se pomalu loučí a nastává čas, kdy je třeba připravit zahradu na pomalejší, klidový režim; sklidit úrodu, pečlivě zkontrolovat květiny, vysadit cibuloviny a připravit trávník k zaslouženému oddechu. Zapomínat byste neměli ani na péči o zahradní nářadí. Grilovacímu náčiní jistě věnujete svoji péči celou sezónu, víte, jak správně umýt gril, jak ošetřit kleště. Poradíte si ale třeba s péčí o sekačku? Nezapomeňte, že i zahradní pomocníky je třeba před koncem sezóny správně ošetřit.

Jak připravit zahradní stroje na zimu?

Jak připravit zahradní stroje na zimu?

Pomalu se blížící konec zahrádkářské sezóny s sebou přináší starost o pomocníky, které nám v péči celou sezónu bez řečí pomáhaly. Jak správně zazimovat sekačku, motorovou pilu a další zahradní stroje? I když se zahradní pomocníci v mnohém liší, některé věci mají přeci jenom společné. Je několik kroků, které je vhodné bez rozdílu udělat, ať se jedná o ten či onen stroj. Zajistíte tím optimální podmínky pro jejich zimní pauzu, tak aby se na jaře mohly opět začít používat skoro jako by byly nové.

Výběr jídelního stolu

Výběr jídelního stolu

Jídelní stůl bývá mnohdy jediným místem, kde se potká celá rodina. U jídla se scházíme s přáteli, s rodinou nebo obchodními partnery. Jídelní stůl je tak centrem kuchyně, ale umíme vybrat a zvolit ten pravý? Výběr jídelního stolu není pouze o tom, zajít do první prodejny a koupit stůl a čtyři židle. Přemýšlejte o výběru a zde máte pár typů jak na to.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist