Monthly Archives: Srpen 2015

Bydlíme v oranžové

Bydlíme v oranžové

Co si pustíme do interiéru spolu s oranžovou barvou? Říká se, že oranžová je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. A pomáhá nám od depresí, nechuti a pesimismu. Oranžovou barvu do svých interiérů volí rádi extroverti a společenští lidé.

Pasivní domy

Pasivní domy

Jak si představit pasivní dům? Vymyslete si ty největší nároky na pohodu bydlení – příjemnou teplotu v zimě i v létě, žádné teplotní rozdíly mezi stěnami a ovzduším, stálý pocit čerstvého vzduchu, ale žádný průvan. K tomu na stole kupu peněz za ušetřený otop v zimě a za nepotřebné ochlazování v létě.

Pět tipů, jak ušetřit až 70% nákladů za topení

Pět tipů, jak ušetřit až 70% nákladů za topení

Prázdniny utekly jako voda a s nimi i teplé letní dny, kdy jsme si užívali do sytosti sluníčka. S přicházejícím podzimem musíme obměnit nejen svůj šatník, ale především bychom se měli zaměřit na náš domov a zajistit, aby nám zbytečně neunikalo teplo. Stačí jen pár dobrých tipů, jak minimalizovat tepelné ztráty, a můžete svůj účet za vytápění snížit více než o polovinu.

Jak vybrat tu správnou kuchyňskou desku

Jak vybrat tu správnou kuchyňskou desku

Že byste výběru kuchyňské desky nevěnovali přílišnou pozornost? Omyl, pracovní deska je totiž z celé kuchyňské linky tou nejvyužívanější částí. Měla by být tedy odolná vůči mechanickému poškození a vysokým teplotám a neměla by být porézní, jinak byste bojovaly s barevnými skvrnami od některých potravin. V dnešní době najdeme na trhu zajímavé barevné úpravy a různé materiály. Není snadné si však vybrat. My vám však pomůžeme a představíme si výhody a nevýhody jednotlivých materiálů.

Bílá je zase IN: vévodí modernímu interiéru

Bílá je zase IN: vévodí modernímu interiéru

Zařídit byt či dům, aby byl vkusný, moderní a hlavně aby vyhovoval požadavkům jeho uživatelů, je mnohdy nelehký oříšek. Často si lámeme hlavu s tím, jaké barvy zvolit… Současné trendy velí – návrat k bílé klasice! Bílá barva je opět v módě. Jednoduchost, střídmost stylu, čisté linie a hodně světla se dostávají do popředí. Nikoliv však na úkor praktičnosti a estetiky.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist