Monthly Archives: Duben 2015

Stínění na míru

Stínění na míru

Probuďte v sobě tvůrčího ducha a oživte svůj interiér zajímavým doplňkem, který bude zároveň užitečný. Nemusíte se hned pouštět do nákladné nebo náročné rekonstrukce. Stačí si pohrát s textiliemi a barvami. Začněte třeba okny a pořiďte jim atraktivnější zastínění. Interiérové plisé spolehlivě zkrotí ostré jarní slunce a díky svým vlastnostem je jedničkou v zastínění atypických oken, dveří či velkých skleněných ploch zimních zahrad.

Skvrny na koberci

Skvrny na koberci

Nechtěné skvrny na koberci vykouzlíme hned… ale jak je rychle a efektivně vyčistit, aniž by se poškodil vlas koberce? Máme pro vás několik rad.

Grilovací sezóna je za dveřmi

Grilovací sezóna je za dveřmi

S návratem slunce a tepla po zimě nastane doba pro jeden z nejoblíbenějších českých zahradních „sportů“ – grilování. Zájmu veřejnosti o zahradní párty u grilu se přizpůsobili i výrobci grilovacích potřeb a je tedy z čeho vybírat.

Tepelná čerpadla: nutnost správně vybírat

Tepelná čerpadla: nutnost správně vybírat

Při hledání úsporných zdrojů topení současný trh nabízí řadu možností, ne všechny jsou ale vhodné pro každou stavbu. Téměř univerzální použití mají tepelná čerpadla, i tady lze ale vybírat ž několika odlišných typů.

Přírodní izolace

Přírodní izolace

Stále více lidí začíná smýšlet ekologicky. Při zateplování novostavby nebo rekonstrukci staršího domu se zamýšlí nad možným využitím přírodních materiálů. Představa ekologického bydlení je lákavá a svou roli zde také hrají finance. Len, konopí, ovčí vlna – tři nejtradičnější přírodní izolanty s vynikajícími vlastnostmi a také zajímavou pořizovací cenou.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist