Monthly Archives: Březen 2015

Deset tipů na úpravu bytu před prodejem

Deset tipů na úpravu bytu před prodejem

Snad každý se někdy dostal do situace, kdy prodával nebo naopak kupoval byt. Já teď stojím na straně prodávajícího a tak sháním informace, jak to zařídit, aby se byt s minimem nákladů stal pro zájemce o koupi opravdu lákavým. Potřebuji ho ukázat v trochu lepším světle a je mi jasné, že s pouhým úklidem si nevystačím.

Nová zelená úsporám pro rok 2015

Nová zelená úsporám pro rok 2015

Pokud jste se rozhodli stavět, rekonstruovat nebo revitalizovat, pak se můžete pokusit dosáhnout na dotaci Zelená úsporám. Dotace se vztahuje na rodinné i bytové domy. V dubnu 2015 byla spuštěna druhá výzva k podání žádosti o dotaci.

Plovoucí podlahy: rychle a kvalitně

Plovoucí podlahy: rychle a kvalitně

Častým požadavkem bývá při realizaci staveb a úprav interiérů rychlost a jednoduchost. Stranou ale nezůstává ani estetika a kvalita. Při pořizování podlahy všem těmto požadavkům vyhovují plovoucí podlahy.

Zařizujeme domácí akvárium

Zařizujeme domácí akvárium

Potřeba kontaktu s živou přírodou u moderního člověka roste s množstvím techniky a dalších civilizačních vymožeností, jimiž se obklopuje. Lze ji uspokojit mnoha způsoby. Jedním z nejméně náročných, a přitom velmi efektních je zřízení pokojového akvária.

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist