Monthly Archives: Únor 2015

O vodě bez obalu

O vodě bez obalu

Kupujeme si balenou vodu? Ve většině případů tím jen zbytečně zatěžujeme životní prostředí dopravou a odpadem, obtěžujeme se s nošením těžkého nákupu a plýtváme penězi. Voda z obchodu totiž není zdravější ani bezpečnější než voda z kohoutku.

Mikroorganismy v kuchyni

Mikroorganismy v kuchyni

O tom, co je znamená pojem hygiena, má vcelku jasnou představu každý. Není čistota jako čistota – neviditelné organismy číhají i ve zdánlivě čistém prostředí.

Nechcete čekat na peníze od pojišťovny?

Nechcete čekat na peníze od pojišťovny?

S odstraněním havárie v domácnosti Vám pomůže rychlá nebankovní půjčka. Peníze si přitom můžete nechat zaslat na Váš bankovní účet, či bankovní účet řemeslníka, prodejce stavebního materiálu apod. Získat můžete až 10 000 Kč se splatností až 30 dnů. To všem za velmi transparentních podmínek. Zajímalo by Vás více informací? Podělíme se o ně s Vámi na následujících řádcích…

Veletrh Dřevostavby 2015

Veletrh Dřevostavby 2015

Jestli-že uvažujte o stavbě dřevostavby, pak máte jedinečnou příležitost získat cenné informace a osobní kontakty ze světa dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů pro nízkoenergetické a pasivní domy. Výstaviště v pražských Holešovicích hostí ve dnech 11. – 14. 2. 2015 již desátý ročník mezinárodního veletrhu Dřevostavby 2015. Otevřeno je každý den od 10.00 do 18.00 hodin.

7 tipů pro začínající kutily

7 tipů pro začínající kutily

I když se v jeho používání zrovna nevyžíváte, jistě máte doma skříňku nebo kufřík s nářadím. Zatlouct hřebík nebo něco přišroubovat ale musí občas skoro každý z nás.

Hledejte informace o hypotékách na správných místech, ušetříte

Hledejte informace o hypotékách na správných místech, ušetříte

Hypotéky se od sebe neliší pouze cenou, ale i službami, které obsahují v základní „výbavě“. Jedná se například o možnost čerpání hypotéky bez faktur, čerpání hypotéky se splatností 40 let či možnost přerušení splácení hypotéky na 6 měsíců. Ještě před tím, než ukážete prstem na konkrétní banku, se tedy vyplatí hledat informace na internetu…

Webové stránky používají soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu s užitím cookies souhlasíte.
TOPlist